Nieuw! De Senator Evoxx Recycled pen, driehoekig vormgegeven en aangenaam schrijvend. Nu ook in tien expressieve kleuren.

De Senator® Evoxx Polished Recycled combineert perfect het comfortabele schrijven van een driehoekige punt met de voordelen van een ronde houder, aangenaam schrijfcomfort en grote drukformaten. Bovendien onderstrepen de wisselende oppervlakken het spannende vormenspel van clip en houder en creëren zo een elegant reclamemedium dat de boodschap van de klant in handen van de doelgroep brengt.
De Evoxx is een balpen met drukmechanisme waarvan de zichtbare delen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Senator® gebruikt een opnieuw samengestelde ABS die voor >95% uit gerecycled materiaal bestaat. Dit betekent hergebruik van industriële productieresten en afval, retouren en alledaagse producten. De Evoxx is uitgerust met een senator® magic flow vulling voor circa 5.000 meter schrijfplezier. Voor lege vullingen biedt senator® een gratis vervanging op vullingen.senator.com - dit ontziet het milieu en verlengt de levensduur van de balpen.

Nieuw

Senator balpennen Evoxx Polished Recycled

Senator balpennen Evoxx Polished recycled naar eigen wens bedrukt met tekst of logo
Senator
SE-3273
Levertijd:ca. 2-3 weken na akkoord mailproef