Prodir DS6 pennen met logo

De Prodir DS6 is een tot in de perfectie ergonomisch ontworpen pen. Dit is ook goed te voelen hoe lekker deze in de hand voelt. De Prodir DS6 is nieuw aan het assortiment toegevoegd. De Prodir DS6 heeft een drukker met een licht gebogen clip, die als een zadel op de behuizing is gemonteerd en zorgt voor een merkbaar accent. De pennen zijn in vele trendy kleuren samen te stellen. De pen heeft ook nog een speciale functie: de positie van het printoppervlak aan de achterkant van de behuizing kan individueel naar boven of naar beneden worden geplaatst.

De pen schrijft prettig en schoon en heeft standaard een uitmuntende jumbo kunststof inktvulling met een gepatenteerde floating ball van wolfraamcarbide in een 1 mm nikkelen punt voor heerlijk schrijfplezier. Bij Prodir zijn tegenwoordig meerdere soorten inktvullingen mogelijk. Voor de mogelijkheden klik hier

Prodir DS6-PPP push pennen, polish

Prodir DS6-PPP-* push pennen, polish met metalen drukker

Prodir DS6-PPC push pennen, polish met chroom metalen punt

Prodir DS6-PRR push pennen, Soft touch

Prodir DS6-PRR-* push pennen, Soft touch met metalen drukker

Prodir DS6-PRC push pennen, Soft touch met metalen punt

Ergonomish en in veel mogelijkheden samen te stellen!

De behuizing is zowel mat als gepolijst. Afhankelijk van de kleur van de behuizing kan de clip bovendien transparant of gepolijst zijn, ook in Soft Touch-versies. Extra's, zoals gegalvaniseerde drukknop en / of metalen neuskegel, zorgen voor maximale diversiteit in het bereik van oppervlakken en materiaal.