prodir Qs00 personalisatie pennen 

Oppervlakken zijn allesbehalve oppervlakkig

De QS00 biedt een volledig nieuwe vorm van personalisatie. Het oppervlak van de behuizing kan individueel worden ontworpen binnen de grenzen van wat technisch mogelijk is: onze ontwerpers transformeren uw ideeën in een patroon dat vervolgens in het spuitgieten in het oppervlak van het QS-schrijfinstrument wordt geïntroduceerd. In nauwe samenwerking met u geeft dit vervolgens aanleiding tot een werkelijk unieke merkambassadeur, volledig in samenwerking met uw concept.

Het resultaat is een uniek schrijfinstrument en een sterk merkgerichte communicatietool. De QS-modellen met geïndividualiseerde 3D-oppervlaktestructuren zijn alleen verkrijgbaar bij Prodir.

De details van het 3D-patroon voor de behuizing van uw gepersonaliseerde QS00 worden samen met u ontwikkeld. De grenzen van wat mogelijk is, worden bepaald door de dikte van de kunststof wanden, evenals de technische productvereisten van het spuitgieten.

Er zijn drie uitstekende schrijfsystemen om uit te kiezen: Floating Ball®, Premium Low-Viscosity TechGlide® of SuperDry® Gel. En de navulling is natuurlijk inwisselbaar.

Welke technische aspecten moet ik in gedachten houden?
De maximale diepte van het patroon in de behuizing is 0,15 mm. Alleen de clip kan worden afgedrukt
Speciale kleuren graag, en zonder extra kosten. Vraag naar onze speciale voorwaarden voor nabestellingen.
We kunnen 3D-weergaven produceren, maar daaraan zijn wel kosten gebonden. 3D-prototypen worden ook opgeladen en zijn alleen beschikbaar voor mat-versies.

Hoe lang heb je nodig voor de productie?
Zodra we uw definitieve goedkeuring van de layout-suggestie (2D) hebben, beginnen we onmiddellijk aan het productieproces. Het duurt dan ongeveer 8 weken voordat u de schrijfinstrumenten ontvangt.

Van wie is de textuur op mijn schrijfinstrument?
Als er herkenbare en handelsmerkbeveiligde elementen van uw merk bij betrokken zijn, wordt reproductie op het schrijfinstrument ook beschermd. Generieke structuren die niet uitsluitend aan een merk zijn gekoppeld, zijn van deze bescherming uitgesloten. Alle andere aspecten moeten persoonlijk worden besproken.

Deze QS00 pennen zijn leverbaar vanaf 10.000 stuks!

Bent u geinteresseerd in een gepersonaliseerde pen voor uw bedrijf, merk of product? Informeer naar de mogelijkheden. Mail naar : info@holland4you-pennen.nl

Prodir QS00 pennen