BIC 4-colours pennen met opdruk

BIC heeft een groot assortiment pennen voorzien van 4 inkt kleuren in één! Deze BIC 4-colours pennen kunnen ook worden geleverd met lanyard. De BIC 4-colour pennen hebben een betrouwbaar intrekbaar mechanisme : de inktstiften blokkeren zich niet. De inktpunt heeft een perfecte ronde kogel van wolfraamcarbide en werkt gelijkmatig schrijven in de hand. Deze pennen hebben een groot bedrukkingsvlak en bijna 360º te bedrukken. Iconisch design - meer dan 45 jaar trendsetter in schrijfwaren..

BIC 4-colours balpennen

BIC 4-colours balpennen met 4 verschillende inktkleuren in één! Print in full colour met de hoge kwaliteit van BritepixTM Digitaal.

BIC 4-colours balpennen met lanyard

BIC 4-colours balpennen voorzien van lanyard met 4 verschillende inktkleuren in één! Print in full colour met de hoge kwaliteit van BritepixTM Digitaal.

BIC 4-colours Fashion balpennen

BIC 4-colours Fashion balpennen met 4 modieuze inktkleuren in 1 pen, met inbegrip van 2 nieuwe kleuren: oranje en geel met een zonnige houder. Print in fullcolour met de hoge kwaliteit van Britepix Digitaal.

BIC 4-colours Fashion balpennen met lanyard

BIC 4-colours Fashion balpennen met lanyard en met 4 modieuze inktkleuren in 1 pen, met inbegrip van 2 nieuwe kleuren: oranje en geel met een zonnige houder. Print in fullcolour met de hoge kwaliteit van Britepix Digitaal.

BIC 4-colours Sun balpennen

BIC 4-colours Sun balpennen met 4 modieuze inktkleuren in 1 pen, met inbegrip van 2 nieuwe kleuren: oranje en geel met een zonnige houder. Full colour bedrukking met de hoge kwaliteit van Britepix Digitaal.

BIC 4-colours Sun balpennen met lanyard

BIC 4-colours Sun balpennen met lanyard en 4 modieuze inktkleuren in 1 pen, met inbegrip van 2 nieuwe kleuren: oranje en geel met een zonnige houder. Full colour bedrukking met de hoge kwaliteit van Britepix Digitaal.

BIC 4-colours Shine balpennen

BIC 4-colours Shine balpennen van de iconische BIC® 4-kleurenfamilie met nieuwe metallic kleuren.

BIC 4-colours Shine balpennen met lanyard

BIC 4-colours Shine balpennen met lanyard met 4 standarad inktkleuren: blue, black, red and green voorzien van lanyard

BIC 4-colours Stylus balpennen

BIC 4-colours Stylus balpennen, een 5-in-1 met stylus bovenaan en vier standaard inktkleuren: blauw, zwart, rood, groen.

BIC 4-colours 3+1HB balpennen

BIC® 4 Colours 3+1HB zijn 3 balpennen en een vulpotlood in 1! Kies om met zwarte, blauwe of rode inkt te schrijven, of schakel over naar de potloodoptie. Met een comfortabele zachte greep.